CrossFit en Guinness Book of Records

In NewsX by Dave

CrossFit en het Guinness Book of Records

Op zondag 15 April 2012 (aanvang volgt nog) gaan de affiliates van CrossFittend Nederland bij Reebok CrossFit 020 een prestatie leveren om in het Guinness Book of Records te komen.
Van Mobilis CrossFit doen er twee mensen mee. Hans van de Perk en Dave Vonk. Voorwaarden waren dat de workouts onaangepast zijn (Rx’d) en in een snelle tijd gedaan konden worden. Hans en Dave werden dus nog even getest.

Wat is de opdracht?
De 29 mannen en vrouwen die deelnemen gaan 15 Benchmark Girls in teamverband zo snel mogelijk en met zoveel mogelijk herhalingen, uit zien te voeren voor het goede doel.

Wat is het goede doel?
Terre des hommes. Zij staan voor het stoppen van kinderuitbuiting. Lees meer op hun site. Voor dit goede doel willen we een zo hoog mogelijk sponsor bedrag binnen halen.

Wil jij sponsoren?
Doneer je bedrage bij de receptie of maak je donatie over naar bankrekeningnummer: 652510035 t.n.v. Mobilis Fitness BV met de mededeling: CrossFit voor Terre des Hommes. Of het nu €1,- is of €100,-?!?!?! Alles is welkom. Wij zullen het volledige bedrag met alle andere deelnemers schenken namens de CrossFit atleten.

Welke Benchmark Girls?
1: Angie, 2: Barbara, 3: Diane, 4: Elizabeth, 5: Fran, 6: Grace, 7: Helen, 8: Isabel, 9: Jackie, 10: Karen, 11: Nancy, 12: Annie, 13: Eva, 14: Kelly en 15: Amanda.
Zie de website wat welke workout is.

Waarom doen we dit nog meer?
Extra doel is om CrossFit, de sport fitness, meer en meer te promoten. RTL Boulevard, Shownieuws zullen aanwezig zijn om dit ’s avonds uit te zenden. De CrossFit groepen die de prestatie gaan leveren zullen gecoacht worden door BN’ers. Zo zullen o.a. Koert-Jan de Bruin en Quinty Trustful aanwezig zijn om ons te motiveren.

Daarnaast vinden wij het van belang dat alle CrossFit atleten worden aangemoedigd tijdens de GIGA workout. Iedereen is van harte welkom bij Reebok CrossFit 020 naast de Amsterdam Arena. Ook zal er een ‘Spectator WOD’ plaats vinden. Je kan zelf dus ook nog even je best doen als je wilt.

Tot aanstaande zondag mensen! Doneer je sponsor bedrag bij de balie als je wilt EN ik wil spandoeken zien mensen! Moedig Hans en Dave aan alsof je leven ervan afhangt.

3..2..1.. GO!!!