CrossFit artikelen te koop

In NewsX by Dave

Jump Ropes

Wil jij je eigen jump rope skills verbeteren? Wil jij je double unders nog beter onder de knie krijgen? Of vind je het gewoon prettig je eigen Rope te hebben? De Jump Ropes zijn weer op voorraad bij Mobilis CrossFit… Wat zijn de voordelen? Je hoeft niet elke keer weer de maat in te stellen. Met de tijd ga je ook meer aan je eigen Rope wennen waardoor je hopelijk nog meer en sneller Double Unders kan. Ze zijn er in 5 kleuren:

  • roze
  • zwart
  • paars
  • rood
  • oranje

Rode Jump Rope € 20,00

 

Pure Pharma

Pure Pharma heeft 3 voedingssupplementen op de markt. Omega-3 visolie (O3), vitaminen D3 (D3) en Mineralen&Zink (M3).
Wij vinden dat dit voor elke CrossFitter een waardevolle aanvulling is naast goede en gevarieerde dagelijks voeding.

Omega-3 (O3). Omega-3 lange keten vetzuren zijn een essentieel onderdeel van het dieet van elke atleet. Zeker voor atleten die intensief sporten. Omega-3 vetzuren bieden ondersteuning bij het voorkomen van blessures, een snellere hersteltijd, betere zuurstof aflevering, supercompensatie en een verbetering van de algemene gezondheid.

Vitaminen D3 (D3). Het lichaam produceert vitaminen D onder invloed van ultraviolet licht, maar onderzoek toont aan dat de meeste mensen een chronisch Vitaminen D tekort hebben omdat ze niet genoeg in contact komen met de zon. Vitaminen D tekort kan leiden tot spierzwakte, osteoporose, botbreuken, insulinerestitentie, cognitieve stoornissen, verlaagd imuunsysteem en nog veel meer. Het lichaam kan Vitmaninen D niet opnemen zonder vet. Daarom heeft Pure Pharma olijfolie toegevoegd verkregen uit een natuurlijke bron om maximale absorptie te verzekeren.

Drie mineralen (M3). Magnesium is belangrijk voor het normaal functioneren van spieren. Het is essentieel voor de omzetting van koolhydraten in energie en tijdens het sporten wordt de voorraad van magnesium opgebruikt. Door het gebruik van alleen de meest absorbeerbare en organische vormen van magnesium en zink in combinatie met absorptie versterkers (vitaminen B6 en appelzuur) heeft Pure Pharma een product gemaakt zonder compromis, ontworpen voor prestaties en herstel.

Meer informatie over de producten? Vraag 1 van de Mobilis CrossFit instructeurs of check Pure Pharma

O3 € 30,00
M3 € 23,00
D3 € 13,00

Mobilis CrossFit T-shirts

Ja hoor. We hebben ze. De Mobilis CrossFit Amsterdam T-shirts. Alleen in de kleur rood. Mocht jij er 1 willen? vraag dan de receptie je maat.

Prijs €25,00