Supermarkt Safari met Ralph Moorman

In NewsX by Dave

Dinsdag 23.04.2013 geeft hormoonbalans expert Ralph Moorman een GRATIS clinic voor alle Mobilis leden @Mobilis. De Supermarkt Safari. Het klinkt gevaarlijker dan het is. Verwacht geen leeuwen of olifanten maar wel veel bruikbare informatie.

Afgelopen September gaf Ralph voor de eerste keer een clinic voor Mobilis. Dit ging voornamelijk over hormonen en wat deze doen in het lichaam. Aangezien deze clinic zo beviel hebben Ralph en Dave besloten er een vervolg aan te geven.

In deze tweede clinic zal van alles worden besproken omtrent de productgroepen die in de supermarkt te vinden zijn. Mensen zien “door de bomen het bos niet meer” en kunnen het “slechte” niet meer onderscheiden van de “goede” voedingsproducten.

Door middel van deze clinic willen wij voor meer opheldering zorgen wanneer u door de supermarkt wandelt. Dat het makkelijker wordt om bepaalde keuzes te maken in de supermarkt. Het lijkt namelijk af en toe wel “gevaarlijk” terrein daar in de buurtsuper.

Voorvast een gratis tip:
Doe geen boodschappen als u “honger” heeft. U bent dan meer geneigd meer “slechte” producten te kopen.

Deelname aan deze clinic is voor alle Mobilis leden geheel GRATIS. U dient zich wel even op te geven aan de balie zodat we voldoende zitplekken hebben.

Tot ziens, tot 23 April 2013.

Mvg Dave