Coach Prep Course met Hans en Dave

In NewsX by Dave

10 en 11 April zijn Hans en ik naar Barcelona afgereisd om onze kennis op gebied van CrossFit nog meer te ontwikkelen. Deze Prep Course is speciaal voor CrossFit Level 1 trainers opgezet. Hierdoor was het niveau behoorlijk hoog. We waren te gast bij Reebok CrossFit Barcelona. Mocht je ooit in Barcelona zijn? Doe hier dan even een WOD. Top. Marc en Pablo zullen je vriendelijk ontvangen.

Onder begeleiding van CrossFit HQ coaches zijn we tijdens deze cursus aan de tand gevoeld en moesten we ons uiteraard in het zweet werken. De CrossFit HQ coaches waren Sebastian, Steve, Jami (trainer van Annie Thorisdotter) en Adrian Bozman oftewel the Boz. Geweldig.

20 CrossFit fanaten die elkaar uitdaagden en stimuleerden net even meer te doen dan je dacht te kunnen. Het mooie was dat de deelnemers echt overal vandaan kwamen. Ze kwamen uit Italie, Spanje, Portugal, Finland en zelfs Brazilie.

Zoals je merkt doen we er vanalles aan om ervoor te zorgen dat wij, Mobilis CrossFit trainers, jullie nog beter kunnen maken dan dat jullie nu zijn. Op naar een betere en fittere jij met onze hulp.

3, 2, 1 GO!!!