De 1ste nieuwsbrief en enquête

In NewsX by Dave

Beste Mobilis CrossFit atleten,

Ondertussen zijn we alweer een dik jaar verder dat we gestart zijn met CrossFit. We kunnen het een succes noemen. Ook kan ik jullie mededelen dat de CrossFit atleet (eigenlijk is dit in geheel NL zo) trouwer zijn aan hun fitness dan de personen die “nog” steeds aan reguliere fitness doen. Tevens ligt de gemiddelde opkomst per persoon hoger bij CrossFit atleten met trainen, dan bij reguliere fitnessers. Super goed. Wil je namelijk iets bereiken dan moet je beter je best doen dan wat anderen doen. CrossFit is daar wel een uitermate geschikte “tool” voor.

Wij hebben ook dit jaar weer een Enquête. Deze mail ik jullie allen. Houd daarom deze week even je mailbox in de gaten. Ik hoop dat jullie de tijd nemen om deze 7 vragen te beantwoorden zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van “hoe we ervoor staan’. Dank.

Tevens zien jullie nu de eerste versie van de nieuwsbrief. Hoe vinden jullie deze?
Zelfs ik met mijn beperkte computerkunde, heb het weten te realiseren om jullie een Mobilis CrossFit nieuwsbrief te sturen. Ik hoop dat jullie dat kunnen waarderen. En nee!!! Ik zal jullie er niet wekelijks mee “spammen”. Je kunt je zelfs afmelden voor de Mobilis CrossFit nieuwsbrief. Echter bestaat dan de kans dat jij niet up 2 date bent. Je bent gewaarschuwd 😉

Oja, winnaar van de Lowlands Throwdown 2012 bij de vrouwen was Carla Nunes de Costa. Deze half Nederlandse is afgelopen jaar voor werk en CrossFit naar Zuid Afrika verhuist. CrossFit fanaat als zij is heeft zij natuurlijk met de CrossFit Open meegedaan. Dit resulteerde tot een positief resultaat waardoor zij met de CrossFit Regionals mee mocht doen. En daar werd zij eerste. Dit is in ieder geval haar tweede CrossFit Regionals waaraan zij meedoet. R-E-S-P-E-C-T Carla en doe je best bij de CrossFit Games in LA.