Nieuwsbrief 16 juli 2013. Lekker weer he?!?!

In NewsX by Dave

Dag mensen,

Alles kits deze zomerse dagen? Ik moet zeggen dat ik het leuk vind dat jullie tijdens deze mooie dagen gewoon blijven komen trainen. Het moet een ‘way of life’ zijn. En als dat het nog niet is, laten we er dan voor zorgen dat het een ‘way of life’ wordt.  Nu maak ik het ook wel heel aantrekkelijk door regelmatig naar buiten te gaan maar toch 😉   Wij helpen jullie wel door WOD’s aan te bieden die bestaan uit functionele bewegingen, die constant gevarieerd zijn en die jullie met hoge intensiteit uitvoeren!!! Dat is CrossFit.

Enige tijd geleden hebben jullie de enquete ingevuld. Hartstikke goed. We doen er verder NIKS mee!!! Haha nee grapje. We hebben het samengevat en er zijn weer enkele nieuwe ideëen uit ontstaan. De resultaten volgen nog.

Er zijn weer nieuwe Jump Ropes binnen. Mocht jij nog niet in bezit zijn van je eigen Jump Rope dan wordt het misschien hoog tijd. Want??? Je hoeft dan niet onnodig tijd te spenderen aan het verstellen van de Ropes van Mobilis, de jouwe staat altijd goed afgesteld op jouw maat. Je zal meer en meer gaan wennen aan je eigen Rope en je kan tevens veel meer momenten creëren om zelf te oefenen. Doel? Double Unders doen alsof het geen moeite kost.
Deze kosten €20,- voor en we hebben de volgende kleuren:

Fijne dag verder.

Groeten Dave
Mobilis CrossFit