Mobilis CrossFit Is Going Bigger In 2014

In NewsX by Dave

Mobilis CrossFit Is Going BIGGER In 2014!!!

Lieve en fanatieke CrossFit atleten,

Wat staat er te veranderen voor Mobilis CrossFit per 01.01.2014?
In het nieuwe jaar gaan wij CrossFit nog meer aandacht geven. Dat doen wij op de volgende wijze.
Het eerste wat wij doen is de ruimte vergroten van 55m2 naar 100m2. We gooien onder andere het personeelshok overboord om de CrossFit Box te optimaliseren. We gaan ervoor zorgen dat we met CrossFit zoveel mogelijk de CrossFit Box kunnen benutten zoals we dat willen. De lange glazenwand zal achter de blauwe pilaren komen en de groene muren, waar de kasten in gebouwd zitten, zullen worden verwijderd. Ook deze ruimte zal bij de zaal worden betrokken.
De spiegels gaan van de muur af. Jullie weten tenslotte dat wij altijd roepen dat jullie je bewust moeten worden van hoe je beweegt. Een spiegel zou niet nodig moeten zijn. Awareness!!!

Tevens gaan wij een andere vloer leggen zodat we zo min mogelijk met de matten hoeven te slepen. Deze vloer zal ons geen vrijbrief geven om te gaan smijten met de gewichten.
NIET doen dus. Des te makkelijker zal je training zijn als je wel mag smijten met gewichten. Deze vloer komt er zodat we minder vaak de judo matten tevoorschijn hoeven te toveren. Betekent meer WOD tijd.

Het aantal WOD’s gaan we ook weer uitbreiden. Van 20 gaan we naar 31 WOD’s per week (de leaflet laat 1 WOD te weinig zien. Hieronder zie je het goeie rooster). Meer ochtend-, meer middag- en ook meer avond WOD’s. Naast de “reguliere” WOD’s komen er, om mee te beginnen, 3 “specialty” WOD’s onder begeleiding van een CrossFit Coach. 2x in de week “Strength” en 1x “Mobility”. De woorden zeggen het al. Er komt 2 keer in de week een grotere focus op kracht en dus het sterker worden. En 1 keer in de week op mobiliteit. We kunnen jullie dan nog meer huiswerk meegeven zodat jij de meest sterke en mobiele ninja wordt. De Mobilis CrossFit periodisering gaat naast deze twee lessen gewoon door uiteraard. De specialty lessen zitten bij het lidmaatschap inbegrepen.

De website zal ook in het Engels te bewonderen zijn, echter is dat waarschijnlijk voor de mensen die dit lezen niet van belang. For you expats, foreign people, immigrants, I’m proud to say that our website will also be in English.

Iedere zaterdag is er een “Open Gym”. Dit is van van 11:00 uur tot 12:00 uur. Tijdens dit uur mag je zelfstandig komen trainen. Er is een CrossFit coach aanwezig en zal jullie o.a. corrigeren, tips geven etc. Je komt vooral trainen om je eigen ding te doen, train bv je “weakness”. Wij zullen daarin meehelpen op onze manier.

Mobilis CrossFit is Going Bigger. Deze diensten bieden wij aan met een verandering in het lidmaatschap. Per 1 januari 2014 zal het “nieuwe” CrossFit lidmaatschap € 69,00 per maand zijn. Voor € 10,00 per maand meer krijg je > grotere ruimte, meer WOD’s, introductie van specialty WOD’s en de Open Gym. Voor de huidige leden die ook na 1 januari 2014 lid blijven is dit een eenmalige prijsverhoging. Toekomstige prijsstijgingen zijn niet van toepassing, mits in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Mobilis Fitness B.V.

Mochten jullie vragen hebben o.i.d. dan kan je altijd bij de receptie of bij Dave terecht. Tevens hebben wij deze informatie op een leaflet staan (hier mist per ongeluk de donderdagavond WOD van 20:00uur tot 21:00uur). Deze zullen wij je overhandigen maar deze kan je ook vragen bij de balie zodat je deze informatie thuis nog even rustig kan lezen (je kan ook gewoon deze nieuwsbrief nog een keer openen).

Note!!! Het enige wat ik nog wil zeggen is: ’denk aan je gezondheid’. Zorg ervoor dat je op een gezonde wijze ouder wordt. Word maar een fitte ouwe man of vrouw omdat jij je hele leven CrossFit doet.

Be aware for the unknown and unknowable. 3, 2, 1 GO!!!

Met vriendelijke groet,

Dave Vonk
Mobilis CrossFit
Van Leijenberghlaan 10
1082 GM Amsterdam
T 020-6443280
M d.vonk@mobilisfitness.nl
W www.mobiliscrossfit.nl

Wil je alle ontwikkelingen in de gaten houden? Volg ons dan via:
FaceBook of
Twitter