CrossFit competitie en Nieuwjaarsborrel

2014 is het jaar van de spreeuw volgens de vogelbescherming, het jaar van de paard volgens de Chinezen en Mobilis CrossFit vindt 2014 het jaar van de uitbreiding en het behalen van CrossFit doelstellingen. Dit nieuwe jaar vieren wij met een interne CrossFit competitie, De “Mobilis CrossFit Invitational”. Alle Mobilis CrossFit leden zijn uitgenodigd om deel te nemen.

De Mobilis CrossFit Invitational is zaterdag 11.01.2014. We starten om 11:00 uur. We eindigen om 16:00 uur waarna er een nieuwjaarsborrel volgt waarbij jullie zijn uitgenodigd. Wil je meedoen met de Mobilis CrossFit invitational mail dan naar: d.vonk@mobilisfitness.nl (of reply op deze mail).
Kom je alleen voor de borrel? Dan ben je van harte welkom en zien we jou verschijnen.

TIP!!!
Heb jij ook zoveel moeite met je vrienden uitleggen wat CrossFit is? Dan is dit je kans om je vrienden te laten zien wat CrossFit is. Neem ze mee en laat zien hoe het komt dat iedere keer je sleutelbeen blauw is van de Cleans, waarom je vaak genoeg blaren hebt van de Pull Ups of waarom je striemen op je armen hebt omdat die Double Unders maar niet lukken.

Indeling Mobilis CrossFit Invitational
Omdat wij willen dat iedereen meedoet aanstaande zaterdag met de Mobilis CrossFit Invitational hebben wij verschillende niveau’s gemaakt zodat er geen excuus is om niet deel te nemen (globale indeling):

  • Level 1 is voor diegene die vaak WOD’s uitvoeren met de voorgeschreven gewichten. Het volgende kan je: Pull Ups, Push Ups vanaf de tenen, Double Unders, Thrusters met 60/40kg (al zijn het er maar 3).
  • Level 2 is voor diegene die regelmatig de WOD aanpast en maar heel af en toe een WOD als voorgeschreven doen. Het volgende kan je: Pull Ups met en misschien af en toe zonder elastiek, Push Ups vanaf je tenen maar je moet misschien soms terug naar de knietjes toe, Double Unders afgewisseld met Singles, Thrusters met 40/25kg.
  • Level 3 is voor diegene die eigenlijk altijd een aangepast de WOD doen. Pull Ups met elastiek, Push Ups van de knieen, Singles en geen Double Unders, Thrusters 30/20kg.

Als jij denkt jezelf te kunnen categoriseren dan mag je dat in de mail mededelen. Weet je het niet dan doen wij dat voor je. Geen nood.

Iedereen doet 2 WOD’s die dag en er zal 1 GroupWOD zijn. Bas en ik delen de groepen in. In totaal zal je dus 3 WOD’s doen geschaald naar jou niveau. En zo gaan wij opzoek naar de fitste Mobilis CrossFit atleet.

Menigeen heeft mij al gemaild dat hij of zij mee wilt doen. Heb je mij nog niet gemailt dan verzoek ik jullie dit te doen voor donderdag 09.01.2014 zodat wij de indeling kunnen maken. Ik zou het geweldig vinden als we een grote opkomst hebben.

Dus komen!!!

Participate? mail: d.vonk@mobilisfitness.nl or reply this email
When? Saturday 11th of Januari 2014
Time? From 11am till 4pm
New Years drink from 4pm

Join!!!