BELANGRIJK!!! Nieuw registratie systeem

In NewsX by Dave

Na dit weekend (10/11.05.2014) stappen wij over op een nieuwe inschrijfapplicatie. Je ontvangt hiervoor rondom vanavond of morgen de inloggegevens per e-mail. Hiermee log je vanaf dat moment in op wodup.mobiliscrossfit.nl.

Je kan je inschrijven voor lessen vanaf dinsdag 13 mei. De inschrijvingen in onze huidige tool komen hiermee (vanaf dinsdag 13 mei) te vervallen. Dat betekent dus even dat jullie je opnieuw voor de WOD’s moet inschrijven. Dus ook als jij je al had ingeschreven.

Je kunt inloggen op een pc of op ieder ander mobiel apparaat met internet. Ook via onze homepage kun je straks op deze applicatie inloggen. Tip: maak een bookmark van deze link en zet ‘m zo op het home-scherm van je smartphone!

Inschrijven voor een training kan door op een training te klikken of op het pijltje rechts ervan. Als je bent ingeschreven en je kunt toch niet komen dan vragen we je vriendelijk om je weer uit te schrijven, dit kan tot 3 uur voor aanvang van een WOD. Je kunt telkens voor 10 dagen vooruit inschrijven.

Is een training vol dan kun je je op de wachtlijst zetten (max 6 personen). Als iemand zich dan uitschrijft voor de training dan ontvangt iedereen op de wachtlijst een e-mailtje. En dan is het wie het eerst komt die het eerst maalt.

 

LET OP! Check ook je SPAM aub. Mocht het zo zijn dat jij niks ontvangen hebt of jij je een nieuw email adres neem dan contact op met Dave: d.vonk@mobilisfitness.nl

 

Veel succes.

 

 

IMPORTANT!!! New Registration system

After this weekend we will work with another registration system for the WOD’s. This evening or tomorrow you will receive an email. From that moment you should log in at wodup.mobiliscrossfit.nl.
You can register for the WOD’s from the Tuesday 13th of May. The current registrations (from the 13th of May and later) will be deleted. That means that everybody needs to register themselves again.

You can log in on a pc or every other device that’s connected to internet. You can also register on the application through our website. Tip: Make a bookmark of this link and put it on your home-screen of your smartphone!

Registration for a WOD can be done by clicking on that training or on the arrow at the right site of it. We ask you very polite to deregister if you can’t join the WOD. You are able to deregister till 3 hours before the WOD starts. You can register 10 days before (like always).
If a WOD is full, you can register yourself for the waiting list (max 6 persons). When somebody deregister, all the “waiting list persons” will receive an email. Now be the 1st to register or else you’re too late.

Attention! Also check your SPAM. If you did not recieved any mail or you changed your email adres please contact Dave: d.vonk@mobilisfitness.nl

 

Goodluck.