30 Day Food Challange

30 Day Food ChallengeClean up your diet & get the energy vibe!

Wil jij meer energie, sneller herstellen na een workout, strakker, slanker én gezonder worden? Dat kan!
Ga de uitdaging aan met de 30 DAY PERSONAL FOOD CHALLENGE @Mobilis!

Wat houdt de 30 DAY PERSONAL FOOD CHALLENGE precies in?
30 dagen lang ga je aan de slag met jezelf, neem je jouw voedingspatroon en je lijf onder handen. De challenge is een start naar een gezondere, energieke en stralendere versie van jezelf. Het is geen crashdieet en het is niet gebaseerd op calorieën tellen, punten tellen of met speciale shakes en repen. Je gaat terug naar de basis; pure voeding die is afgestemd op jouw lijf, die jouw cellen optimaal voeden en die je lichaam op een hoger niveau laat functioneren. Wij helpen je op weg om die extra kilo’s nu eens voorgoed kwijt te raken, strakker en fitter in je vel te zitten, je energieker te voelen en het maximale uit je training te halen.

Wat bieden wij aan?

 • Je begint de 30 DAY PERSONAL FOOD CHALLENGE met een individuele intake waarin jouw persoonlijke doelen worden bepaald, je huidige voedingspatroon en eventuele lichamelijke klachten worden geanalyseerd.
 • Je ontvangt ‘The Green Happiness’ handleiding met voedingsrichtlijnen. Hierin vind je uitgebreide achtergrondinformatie wat voeding met je lijf doet, de tips en trucs om je huidig voedingspatroon te optimaliseren én gemakkelijke, heerlijke recepten. Met behulp van de voedingsrichtlijnen werk je geleidelijk aan het optimaliseren van je eetpatroon. Door middel van een stappenmethode kun je de richtlijnen gemakkelijk aan passen aan je huidige situatie en voedingspatroon.
 • Wekelijkse presentaties (“Intensives”) bij Mobilis waarin we je voortgang bespreken en je helpen met eventuele knelpunten of vragen.
 • Je ontvangt elke week een nieuwe “Intensive” met tips & trucs.
 • 30 dagen lang krijg je intensieve begeleiding en heb je de gelegenheid tot het stellen van al je voeding gerelateerde vragen tijdens de ‘Intensives’ of via mail.
 • 30 dagen trainen bij Mobilis CrossFit of Mobilis Fitness. Zowel bij CrossFit als fitness train je onder begeleiding. CrossFit biedt echter de meest intensieve begeleiding. CrossFit lessen zijn kracht- en conditionele groepstrainingen waarbij alle spieren van het lichaam functioneel worden getraind door zoveel mogelijk verschillende prikkels. De fitness training wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling. Individuele training waarbij je elke woensdag tussen 18:00 – 20:00 begeleidt wordt om maximaal resultaat uit je training te halen.

Programma:
30 DAY FOOD CHALLENGE start woensdag 19 november 2014 en duurt t/m vrijdag 19 december 2014. Inschrijven voor de 30 DAY FOOD CHALLENGE kan t/m 18 november 2014 (zie onder).

 • Week 1: Individuele intake
 • Week 2: Ontvangst Persoonlijke voedingsadviezen + The Green Happiness Handleiding
 • Week 3: Intensive #1 ‘Goede voeding; the basics’
 • Week 4: Intensive #2 ‘Best pre-& post workout meals’
 • Intensive #3 ‘Hoe blijf je optimaal gehydrateerd + alles over Beauty Sleep’
 • Week 5: Intensive #4 ‘Hoe nu verder…’

Investering
Wat kost deze investering in jezelf?
Prijs voor niet Mobilis leden: individueel voedingsconsult + persoonlijk voedingsplan + 4 Intensives + 30 dagen CrossFit = €195,-
Prijs voor Mobilis leden: individueel voedingsconsult + persoonlijk voedingsplan + 4 Intensives = €150,-

De 30 DAY FOOD CHALLENGE kan worden vergoed door de zorgverzekering vanuit de basisverzekering onder dieetvergoedingen.

Inschrijven
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@mobilisfitness.nl of info@thegreenhappiness.com. onder vermelding van: ‘aanmelding 30 DAY PERSONAL FOOD CHALLENGE november 2014. Aangezien er een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar zijn, zal de lijst van deelnemers op volgorde van inschrijving en betaling worden samengesteld. Je inschrijving is pas definitief wanneer je betaald hebt!

Meer informatie?
Tessa Moorman en Merel von Carlsburg zijn de oprichters van The Green Happiness. Zij zullen iedereen begeleiden gedurende deze CHALLENGE. Op de website van The Green Happiness www.thegreenhappiness.com of hun Facebook pagina www.facebook.com/thegreenhappinesss vind je meer informatie over Tessa en Merel.

Eerdere ervaringen
”The Green Happines heeft mij een enorme boost gegeven op het gebied van gezond eten en afvallen. Nooit geweten dat zo gezond eten zoveel invloed kon hebben op je fitheid en gewicht. Goed vol te houden en fijn om altijd terecht te kunnen bij Tessa en Merel voor al je vragen. En ze zijn zo lekker reëel, ze snappen ook dat dingen lastig zijn en niet alles vanzelf gaat.” – Annemieke den Exter

”Fijn hoor! ik ben nog steeds bezig met gezonde leefwijze. En ik verlies nog steeds moeiteloos gewicht. Nu 66 kg. Zit dus op de he. Eet wel gewoon mee met het gezin, maar snoep en snack in het geheel niet meer en mis het ook niet door smoothies en bananen. Dank jullie voor alle lekkere recepten. Ze zijn niet moeilijk of met ingewikkelde ingrediënten. Dat maakt het goed vol te houden.” Elise Vos van Egmond

”Ik vond de 30 day challenge goed haalbaar en heel leerzaam. Ik dacht van te voren ik ga dit sowieso 30 dagen volhouden en daarna zie ik wel verder hoe ik het ga doen. Ik heb veel geleerd en ben qua levensstijl helemaal de gezonde kant op gegaan. Ik ben blij dat ik hieraan mee heb gedaan en weet zeker dat ik dit ga blijven doen.” Joëlle Lambour