Serious Request – Hands off our girls

In NewsX by Dave

Serious WOD Request.

Tweede kerstdag, 26.12.2014, staat bij Mobilis CrossFit in het teken van goede doelen.

Dit jaar kiezen wij uit Serious Request – Hands off our Girls
Wen er maar aan dat we goede doelen steunen. Gaat namelijk vaker gebeuren.

Wij willen natuurlijk wel dat het een succes wordt. Daar hebben wij jullie voor nodig,. Deel het, vertel erover, neem mensen mee om te kijken, beter nog, neem mensen mee zodat ze kunnen doneren. Kom op hoor. Doel € 400,00.
Hoe en waar doneren? Klik hier

Wat te doen?
Niks anders dan registreren via WODupp en op komen dagen op tweede kerstdag en de Serious WOD Request z’n ass kicken. Wij starten om 10:30uur. Dit zal binnen maar ook buiten plaatsvinden (Kleding? Check!).

Wij willen dat zoveel mogelijk Mobilis CrossFit atleten mee komen doen. Ook mensen die geen ervaring hebben met CrossFit zijn welkom. Dus heb jij een vriend of vriendin die mee wilt doen? TOP. Breng Dave op de hoogte en dan gaan we dat regelen. Wel doneren he?!?!!? Doneren? Klik hier

Donatie
We hebben zitten denken om een minimaal bedrag te vragen per persoon maar daar zien we vanaf. Iedereen is vrij om te doneren wat hij of zij wilt (en dan hebben we het wel over €€€. Rijst of andere meuk hebben we in dit geval niks aan). De donatie kan je doen via deze LINK of hadden we die al laten zien. Vergeet dit aub niet. Je bent niet verplicht te doneren. Je mag ook zelfs meedoen als je niet doneert. Maar je weet zelluf toch… Alle kleine beetjes helpen, Serious. Dus meedoen en doneren.

Waarom meedoen en doneren?
3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Ik zeg meedoen.
Wat: Serious WOD Request
Waar: Bij Mobilis binnen maar ook buiten
Hoe laat: 10:15uur verzamelen @MobilisCrossFit. 10:30uur starten met de WOD.
Tot hoe laat: 11:30uur klaar, af, op.
Waarom: Heb ik al uitgelegd. Geen reden om niet mee te doen. If you can only read English? Please use google translate because you must JOIN. Donate here.
Doucemogelijkheden daarna: Ja