Zaterdag 25 April KiKa Event

Ladies and gents,

Zoals menigeen al stiekem van ons heeft gehoord organiseert Mobilis op zaterdag 25 april een Event. De maand april is bij Mobilis de Kika actiemaand. De gehele maand april wordt de Kika actie maand bij Mobilis. We sluiten deze KiKa maand af met een TOP dag, namelijk een wreed Event waar jij je voor op kan geven.

Wat is het Event?
Deze middag (zie timetabel onder) hebben we een ren- en roei marathon (hele of halve) georganiseerd en we houden korte afstand roei wedstrijden.

Wat zijn de regels?
Een marathon roeien kan individueel of in groepen (2-tallen, 3-tallen, 4-tallen etc). Je kan kiezen tussen een halve of een hele marathon. Dit bepaal je als groep. Ook de groepen mogen jullie zelf samenstellen. Inschrijven kan vanaf 1 april bij de balie.

We hebben deze dag 16 roeiers tot onze beschikking. 12 daarvan zijn voor de roei marathon. Er zijn 4 roeiers waarop we kunnen strijden voor de snelste tijd op korte afstanden. Deze korte wedstrijden zijn te volgen via een beamer om te weten wie er op kop ligt. Ook hier kan jij je voor opgeven. Dit kan bij de balie.

Aangezien alle acties en activiteiten aan het goede doel Kika zijn verbonden, vragen wij iedereen een bedrag te doneren, klein of groot, elke donatie wordt gewaardeerd (zolang het maar geen rijst, wc papier of andere rare fratsen zijn). Misschien is het een idee om per calorie een bedrag te doneren als groep. Ik roep maar wat, bedenk maar iets. Mochten er ook niet leden geïnteresseerd zijn dan mogen zij ook meedoen, neem hen mee, doneren is het doel!

Time tabel zaterdag 25 april?

 • 14:00 – 17:00 uur Mobilis CrossFit KiKa roei marathon (geef je op bij de balie met jouw groep)
 • 14:00 – 16:00 uur Mobilis KiKa ren marathon (als jij je hier voor op wil geven dan kan dat ook)
 • 14:00 – 16:00 uur Mobilis KiKa korte afstand roeiwedstrijden (als jij je hier voor op wil geven dan kan dat ook)
 • 16:00 – 19:00 uur Mobilis ledenborrel (yep, je leest het goed, “borrel”)
 • 18:00 uur uitreiking van de prijzen voor de winnaars
 • 18:30 uur afsluiting met de winnaars van de loterij

Geef je op, doe mee, moedig aan of kom gezellig voor een borrel op zaterdag 25 april!

 • Koop lootjes voor de loterij en maak op zaterdag 25 april kans op veel mooie prijzen, waaronder twee maanden gratis sporten of een massage. Dat allemaal voor een lootje van € 2,50
 • Geef je op voor de KiKa ren marathon op zaterdag 25 april, kies zelf hoeveel km jij wilt lopen en laat je sponsoren voor deze kilometers
 • Geef je op voor de KiKa roei marathon op zaterdag 25 april, stel jouw team samen en geef je op.
 • Geef je op voor de KiKa korte afstand roeiwedstrijden op zaterdag 25 april
 • Geef extra veel fooi in de maand april want het personeel doneert deze fooi aan KiKa

Geef je op, doe mee, moedig aan of kom gezellig voor een borrel op zaterdag 25 april!