Kika halve of hele roeimarathon

Yes yes, hier zijn we weer.
Er volgen nu enkele nieuwsbrieven met belangrijke mededelingen die ik express even apart verstuur i.v.m. de “reply” mogelijkheden (op deze versie kan je niet replyen inderdaad).

Halve of hele marathon indoor roeien.
Zoals jullie allemaal waarschijnlijk al vernomen hebben staat de April maand in het teken van het goede doel KiKa (doneren kan hier en hier).
Zaterdag 25 April hebben we de dag die we afsluiten met een Event (start 14:00uur).

Het Event…
Toen ontstond het goede idee om voor vele van jullie een echt VET uitdagend Event op te zetten. Een movement wat we hier niet vaak kunnen doen. Maar jullie CrossFitters zijn voorbereid op alles dus…. Het Event is geworden …… Een hele of halve marathon indoor roeien (wisten jullie al, geen verrassing. Tadamm tsss).

Geef je op om mee te doen. Je kan je opgeven met een team maar ook als individu. En nee, als jij je individueel opgeeft dan hoef je niet een halve of hele marathon in je uppie te roeien, je roeit dan gewoon een x-aantal meters. Wij zullen dan teams maken met andere individuen zodat we alsnog de halve of hele marathon geroeid hebben.
Roei zoveel meters als dat je kan en laat je sponsoren (doneer dat geld dan hiero).
Teams samenstellen doen wij dan wel.

Dusssss…….
Wie doet mee aan dit Event. Don’t be that pussy. Het kan alleen maar gezelliger worden dan in februari (en dat was fucking gezellig). En jullie mogen zelf bepalen wat jullie doneren voor dit goede doel maar alstublieft doneer.

Summary English
25th of April we have an Charity (KiKa) Event. You can choose to row meters for a half or a whole marathon indoor rowing. How many meters? As much as you can. Join and donate! Don’t be that pussy. Sign up by replying please.

Hoe doneer ik.
Klik op deze link. Dan zie je Pieter (mede-eigenaar Mobilis) en z’n vrouw Eline. Scroll iets naar beneden, dan zie je 2 icoontjes met hun namen erbij. Klik op diegene die jij wilt sponsoren (niet alleen maar bij Eline doneren ondanks dat het bij hetzelfde uitkomt. Ook bij Pieter aub 😉 ). En storten maar.

Meedoen?
Reply op deze mail als je als individueel mee wilt doen. Wij zetten je in een Team.
Reply op deze mail als je als groep mee wilt doen en geef de namen van je team door inclusief Teamnaam.

Doneren kan hier. Of had ik dat al genoemd.

We sluiten de dag af met DRANK!!!!

Geweldig, bedankt.