KiKa Roeimarathon

De Mobilis Roeimarathon
(ja, inderdaad geen halve marathon. Die hebben we laten zitten. ‘Be aware for the unknown and unknowable’, Greg Glasman).

Zaterdag 25 april is er als afsluiting op de Mobilis KiKa aktie maand een roeimarathon gehouden. In totaal 10 teams (bestaande uit 4 of 5 mannen en/of vrouwen) gingen de uitdaging uit om een hele marathon roeien. De apparatuur was beschikbaar gesteld door Concept2 en elk team heeft zich laten sponsoren voor KiKa.

Onder veel aanmoedigingen en met luide muziek werd er om het hardst geroeid en dat was zelfs voor de fitste sporters nog behoorlijk zwaar. Ieder team had zijn eigen tactiek; elke 1 of 2 kilometer afwisselen, elke 5 minuten wisselen; het werd uiteindelijk een spannende strijd waarbij het snelste team de marathon binnen 2.47 uur heeft gehaald met een 300m voorsprong op de nummer 2. 300m voorsprong tijdens een marathon afstand. Het was een spannende strijd. “Terechte winnaars” (daar zijn trouwens de meningen over verdeeld. Vraag maar aan Dave, Stijn, Diederik en Eline (de nummers 2)) waren Mark, Demian, Bram en Benjamin. Proficiat!

Na afloop was er een gezellige borrel met een loterij waarbij de prijzen ter beschikking waren gesteld door de plaatselijke middenstand en Mobilis.

In totaal is er het fantastische bedrag van €3359,03 opgehaald voor KiKa!!!

We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan en geld heeft opgehaald:
Gio, Jasmijn, Jorine, Stijn, Noortje, Stan, Joeri, Olivia, Michiel en Vanessa, Mark, Bram, Demian, Benjamin, Eric, Wouter, Madelijn, Pascale, Sanne, Marieke, Isabelle, Miriam, Jan, Benno, Sevda, Hayata, Thirza, Rob, Maura, Tom, Rolf, Pierre, Tom, Richard, Wim, Marijn, Laurens, Mandy, Ivor, Dave, Diederik, Eline, Stijn, Pieter en Anne (Anne, Rens en Oscar van Concept2, SUPER bedankt dat we gebruik mochten maken van de Concept2 ergometers).

Check meer foto’s hier.