Noordkaap/serious request

 

Mobilis Crossfitter Aimee gaat op reis voor een mooi goed doel!
Aimee (al twee jaar vaste gast in Buitenveldert) gaat de barre tocht ondernemen door in hartje winter naar de Noordkaap te rijden en terug!  Deze Noordkaap Challenge is een actie voor Serious Request van 3FM, waarmee radio 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar inzet voor een stille ramp. Dit jaar is de stille ramp de kinderen die vanwege een (natuur)ramp of oorlog hebben moeten vluchten en daarbij gescheiden zijn geraakt van hun familie.  Het Rode Kruis heeft speciale teams om deze families weer te kunnen herenigen,  En zeg nou zelf: als je alles kwijt bent is het een stuk minder erg als je elkaar nog hebt, vooral als je nog klein bent….

Op 8 december 2017 vertrekt Aimee samen met vriend RP in een zelf omgebouwde camper richting Noordkaap om (hopelijk) met een flinke cheque te kunnen finishen op 20 december bij het Glazen Huis in Apeldoorn. Wij van Mobilis vinden dit een mooi doel en het zou leuk zijn als wij met onze Mobiliscommunity Aimee kunnen helpen met het ophalen van donaties en daarbij ook nog zorgen voor extra media aandacht voor Mobilis. In ruil voor de donaties heeft Aimee al toegezegd om als Challenge een Burpee WOD in de sneeuw te doen.

Donaties, ze mogen klein zijn of groter, kun je doen via de speciale actie pagina, waar alles direct op de rekening van het Rode Kruis komt: geef wel even aan in de opmerkingen dat je een Mobilis lid bent want die donaties gaan worden opgeteld en hoe meer donaties, des te meer meer Burpees – Voor elke 2 euro een Burpee, dus voor iedere Mobilis crossfitter die 2 euro stort doet ze een Burpee! Elke donatie, hoe klein ook, telt en vele kleine donaties maken een grote Mobilis Community Donatie!

Doneren kan hier!

Aimee zal via een speciale FB pagina verslag doen van alle avonturen (en de burpees), like daarvoor de FB pagina van NK Sprinters

Voor meer info ook www.noordkaapchallenge.com