Amsterdam Throwdown

Een BIG SHOUT OUT naar deze peoples. Bas, Rene en Pablo en zijn team (Laurens, Noortje en Lisa).
Genieten om te zien hoe jullie allemaal drie dagen hebben lopen beuken bij de @amsterdamthrowdown afgelopen weekend.

Ook zeker niet te vergeten zijn alle mensen die deze boys het stront uit de oren hebben staan schreeuwen. Super bedankt voor jullie aanmoediging.

Uiteindelijke ranking:
Rene – 5de – 35/39 categorie.
Bas – 7de – 35/39 categorie.
Pablo en team werden 1ste bij de teams.
Petje af voor iedereen.

Naast deze hele mooie ranking zijn er ook enkele individuele hoogtepunten bereikt.
Bas kreeg het voor elkaar om een PR (Personal Record) neer te zetten bij de Clean & Jerk op 112,5 kg. 115kg kreeg de beste man ook helemaal omhoog echter werd deze geNo-Rept omdat ie van de mat afstapte. Moet je ook niet doen he?!
Tevens had ie ook een PR op de Snatch, nu 92,5 kg. Een event win kon Bas ook op zijn naam schrijven namelijk event 8, RANDY. Deze konden wij natuurlijk van te voren al invullen > Bas won de Spirit of the Games Award. Hahaha heerlijk.

Biesot. Biesot was al lang blij dat ie het weekend had overleefd.
1 PR gezet. PR wc bezoeken met zijn buikgriepachtige taferelen. Hoogtepunt van Rene? Zijn mede Mobilis Atleten en vooral de fans die waren komen opdraven. Dus dank jullie allemaal.

Pablo en team hadden geen PR o.i.d. Pablo evenaarde wel zijn eigen PR met de Snatch, 115kg (Wie kan dit makkelijk Deadliften? Dat bedoel ik).
De workouts met de Worm vonden ze top om te doen vooral ook omdat ze dit meerdere keren hadden geoefend. Hard work pays off.
Grootste hoogtepunt was het laatste event: Synchroom Isabel en synchroom Grace. Ze stonden 2 punten boven de nummer 2 dus zolang ze 1 plek achter hun eindigde zaten ze goed. Noor en Pablo deden Isabel en ze gingen eigenlijk tot het laatst iets sneller dan het 2e team. Op het laatst miste Noor een rep waardoor het 2de team net iets eerder klaar was met Isabel. Laurens en Lisa gingen dan weer gelijk op met het 2e stel van het 2de team maar door dee achterstand finishte dat 2de team dus een paar seconden eerder. GELUKKIG finishte Pablo’s team 6 seconden voor het 3de team wat betekende dat Pablo’s team met 1 punt verschil won.