Bring a Friend | 31.01.2020

Op vrijdag 31 januari organiseren we weer een BAF (Bring A Friend) dag, of eigenlijk avond! Misschien is CrossFit wel iets voor jouw ma of pa, je oma of opa, je buurman of buurvrouw? Of misschien heb je wel familie of vrienden uit jouw directe omgeving die denken dat CrossFit echt helemaal niks voor hem/haar is. Ook juist de niet-fitte vrienden willen we hier graag zien, de “ik-heb-nooit-iets-gedaan” collega’s, de “couch-potatoes” mamma’s en pappa’s, de “ik-ben-een-kilootje-teveel faffies/faffieïnnes”, de “ik-kan-toch-niet-wat-zij/jij-doen” persoontjes, je kent ze wel.
Wie je ook maar denkt die geschikt is voor 1 van onze lessen (CrossFit Senior, CrossFit Lite of reguliere CrossFit), neem ze mee naar deze avond!

 

Wanneer? vrijdag 31 januari, aanvang 17:30uur, start 18:00uur
Waar? locatie Amstel en Buitenveldert

 

We starten met een introductie over CrossFit bij Mobilis met daaropvolgend een uitleg van de workout die we gaan doen, daarna doen met z’n allen een partner workout en sluiten we af met een toost op het nieuwe jaar.

50% korting op je abonnementsgeld!
Worden je vriend/in, vader, moeder, buurman of buurvrouw (of wie dan ook je mee brengt) lid, dan krijgen jullie allebei 50% korting op de eerst volgende maand*.Natuurlijk mag je ook meerdere mensen meenemen, dus ook bijvoorbeeld al je collega’s of je voetbalteam! Iedereen is welkom!

Leden kunnen zich aanmelden zoals normaal via de app en vrienden kunnen zich inschrijven via sportbit, dit kan vanaf zaterdag 25 januari.

Groeten,

Team Mobilis CrossFit
Locatie Amstel en Buitenveldert
www.mobiliscrossfit.nl*Eenmalig korting op abonnementsgeld per persoon