Lekker eten voor iedereen!

In CrossFit dingen waar we meer over willen weten by Mobilis CrossFit

Sinterklaas is al weer vertrokken en dit vreemde jaar is al weer bijna voorbij.
Laten we hopen dat alles volgend jaar langzaam aan weer normaliseert en we terug kunen naar hoe het voor deze ellende was. We kunnen namelijk niet wachten tot we weer met meer mensen tegelijk kunnen trainen en vooral langer in onze geliefde box kunnen chillen, socializen, eten & drinken etc.
Evenementen.
Vanwege alle maatregelen hebben wij dit jaar helaas minder evenementen voor jullie kunnen organiseren dan de bedoeling was en de aankomende maanden zal dit waarschijnlijk nog niet meteen veranderen.
Toch zullen wij, met de nodige aanpassingen en een beperkt aantal deelnemers per keer, de nodige evenementen blijven organiseren en staat er alweer wat gepland.
Naast de MCF Kerstmarathon WOD ook een event waar IEDEREEN aan mee kan doen!
De Amsterdamse Voedselbank.
Wij willen, samen met jullie, graag iets voor mensen doen die onze hulp hard kunnen gebruiken en dat zijn Amsterdammers die afhankelijk zijn van de Voedselbank
Sinds de start van de Corona Crisis zijn er bij de Amsterdamse Voedselbank meer dan 1000 nieuwe klanten bijgekomen. Elke week staat de Amsterdamse Voedselbank voor de uitdaging om 4498 (1645 kinderen!) Amsterdammers van een voedselpakket te voorzien.
Voor het samenstellen van deze pakketten zijn zij 100% afhankelijk van donaties.
Het lijkt ons mooi om in de komende weken met onze community voedsel in te zamelen en zo de voedselbank en dus de mensen die daar afhankelijk van zijn te helpen.
Vanaf vandaag vind je een paar kratten waarin jij de volgende (langhoudbare) producten kan inleveren:
– pasta, rijst, couscous en aardappelpuree
– pastasauzen en soep
– groenten en fruit in blik
– koffie en thee
– ontbijtgranen en beleg (jam, pindakaas)
– vlees en vis in blik
– zonnebloemolie en noten
Wij hopen van harte dat jullie hieraan meewerken.