Nieuwsbericht: Corona update 18 december 2021

In Laatste nieuws by Dave

Beste MCF atleten, (English below)

De nieuwsbrief die jullie nu ontvangen is een hele andere nieuwsbrief dan die we voor ogen hadden te versturen dit weekend. In eerste instantie stonden er namelijk alleen maar leuke dingen in de nieuwsbrief. Het zal jullie niet zijn ontgaan dat er een volledige lockdown is aangekondigd (per 19-12-2021 05:00uur) door de regering.

Wij laten ons niet uit het veld slaan.
Uiteraard zullen wij deze maatregelen opvolgen die nu van kracht zijn. Jullie en onze gezondheid staat voorop en hopelijk weten we zo de druk op de zorg niet te laten pieken. Zoals jullie gewend zijn van ons gaan wij zoeken naar alle mogelijkheden die we hebben om jullie in beweging te houden. Dit weekend en het begin van aankomende week gaan we gebruiken om te overleggen over hoe en wat. Wij komen super snel bij jullie terug met meer informatie. Stay tuned.

Heb je vragen en kun je niet wachten tot de nieuwsbrief van over een paar dagen? Mail dan naar: info:mobiliscrossfit.nl
Anders vragen wij je nog even geduld te hebben totdat de volgende nieuwsbrief klaar is zodat we meer kunnen mededelen.

Hou je haaks, let op elkaar, wees lief voor elkaar en doe wat Burpees.

!!! Hier een link met nog wat workout ideeën.
!!! En zie hier ons YouTube kanaal met allemaal verschillende workouts for the time being

Met vriendelijke groeten,
Team Mobilis CrossFit

— English
Dear MCF athletes,

The newsletter you are now receiving is a completely different newsletter than the one we had in mind to send this weekend. At first there were only nice things in the newsletter. You will have noticed that a full lockdown has been announced (as of 19-12-2021 05:00) by the government.

We don’t let ourselves get discouraged.
Of course we will follow these measures that are now in force. Your and our health is first and hopefully, we will be able to reduce the pressure on our healthcare heroes this way.. As you are used to from us, we will look for all the possibilities we have to keep you moving. We will use this weekend and the beginning of next week to discuss how and what. We will get back to you very soon with more information. Stay tuned.

Do you have questions and can’t wait for the newsletter in a few days? Mail to: info: mobiliscrossfit.nl
Otherwise, we ask you to be patient until the next newsletter is ready so that we can announce more.

Hang in there, watch each other, be kind to each other and do some Burpees.

Sincerely,
Team Mobilis CrossFit