CrossFit Lowlands Throwdown Qualifier | DOE MEE!!!

In Laatste nieuws by Mobilis CrossFit

DOE MEE!!!

Van 20 januari t/m 1 februari 2022 vindt the Qualifier van de CrossFit Lowlands Throwdown plaats. De Lowlands Throwdown Qualifier bestaat uit drie workouts die je op dezelfde dag moet uitvoeren en is voor iedereen toegankelijk, met zowel een Scaled als Adaptive Division (@Dave, jij kan dus ook meedoen 😉 ). Serieus, alle niveau’s kunnen meedoen. Schrijf je in.

Op zondag 13 februari hosten wij (indien uiteraard wat mogelijk is op dat moment ivm covid) deze kwalificatiedag. We doen dan 3 workouts op 1 dag!⁠ Er zijn verschillende categorieën. Voor ieder wat wils.⁠

Kortingscode voor leden van MCF: affiliate_RHYQ schrijf je in via ⁠deze link

Het is ook mogelijk deze kwalificatie geheel online te doen zie https://www.lowlandsthrowdown.nl/