The Nobull CrossFit Open 2022

In Laatste nieuws by Mobilis CrossFit

The Nobull CrossFit Open 2022 hosten we dit jaar 3 zaterdagavonden achter elkaar. The CF Open in een notendop: The Open is de grootste fitnesscompetitie op aarde, een spannende showcase voor de CrossFit-community, in 3 weken/ 3 workouts. ⁠

We gaan pizza’s, een DJ en wat sfeerverlichting hosselen. ⁠Inschrijven doe je via https://games.crossfit.com/ ⁠

Even dit ter vergelijking: vorig jaar deden er ongeveer 140 van onze leden mee aan de CrossFit Open en dat terwijl we door de Lockdown deze Workouts alleen buiten konden doen… Dit even als voorbeeld dat je eigenlijk geen excuus hebt om niet mee te doen! 😉 

Locatie: Mobilis CrossFit Amstel
Aanvang: 18:00 uur
Start: 18:30

Inhouse event: The NOBULL CrossFit Open // 26 februari 2022
Inhouse event: The NOBULL CrossFit Open // 5 maart 2022
Inhouse event: The NOBULL CrossFit Open // 12 maart 2022