Mobilis CrossFit Lift Off

In Laatste nieuws by Mobilis CrossFit

Jaja, het is weer bijna zover. De Mobilis CrossFit Lift Off staat om de hoek. In 2018 was onze laatste editie. Jeetje, das een poos geleden. ⁠

Noteer in je agenda: Zaterdag 16 juli 2022. Start: 11:00uur.⁠

Wat is de Mobilis CrossFit Lift Off?⁠
Dat is ons Inhouse MCF-evenement. En dat betekent dat alleen leden zich kunnen inschrijven voor dit evenement. Uiteraard mag jij iedereen uitnodigen om te komen kijken en om je aan te moedigen. Want een beetje support kan iedereen wel gebruiken.⁠

Wat te verwachten?⁠
Jij gaat dit evenement 3 workouts doen. Workout 1 en 2 staan in het teken van de Olympic Lifts, oftewel de Snatch en de Clean & Jerk. Hoe we dit gaan aanbieden wordt op de dag zelf bekend gemaakt. Workout 3 zal een zogenaamde “typische” CrossFit Workout zijn. Ook daar zullen de details van bekend worden gemaakt op de dag. Wees op alles voorbereidt.⁠

We bieden verschillende niveau’s aan. Dus iedereen kan meedoen. En ongeacht wat je niveau’s is, JIJ kan de winnaar worden. We hebben namelijk een speciale formule ontwikkelt om de winnaar te bepalen zodat vanuit elke categorie de winnaar kan komen. En de winnaar wint een prijs. Mooi he?!⁠

Prijzen!⁠
Zoals we al zeiden, er vallen dingen te winnen. En niet zomaar iets. De winnaar van het evenement wint een plek bij de eerstvolgende CrossFit Level 1 cursus op 10/11 september bij ons in de box t.w.v. €1150,00.⁠
Tevens kun jij een plek voor dezelfde CrossFit Level 1 cursus winnen via onze MCF-loterij, jaja, een loterij. Lootjes kosten €2,00 en dit gaat allemaal naar een goed doel.⁠

Ook zijn er enkele andere prijzen te winnen. Dat maken we die dag bekend.⁠

Patat kraam.⁠
Kunnen jullie je het evenement nog herinneren met de patat kraam? Nou die zal er dus weer zijn deze dag vanaf een uurtje of 14:00uur. Heerlijk. Daarnaast steken we de barbecue ook weer in fik. Om vlees te bakken wel te verstaan. Ow, en wat vega dingetjes uiteraard. Biertje erbij, wijntje erbij, frisje erbij en gaan met die banaan.⁠

@sam_rpl 📸 @ilsekoks.photography tijdens de @crossfitlowlandsthrowdown qualifier⁠

#liftoff #mobiliscrossfit