The Nobull CrossFit Games Open 2023

In Laatste nieuws by Mobilis CrossFit

Over precies 41 dagen starten we bij Mobilis CrossFit met The Nobull CrossFit Games Open 2023. De grootste fitnesscompetitie ter wereld. In 3 weken tijd doen we 3 workouts. Wij hosten dit evenement op drie vrijdag avonden achter elkaar (17 feb., 24 feb. en 3 maart). 16 Feb wordt week 1 aangekondigd. Wij hosten dit bij MCF locatie Amstel (net als vorig jaar…). De workouts worden bekend gemaakt door de CF Games afdeling. Alle niveau’s kunnen meedoen. Wij zullen elkaar judgen en een eigen box leaderboard hebben. Hoe sta jij er dit jaar voor? Dat gaan we zien in deze periode. Een heerlijke periode want een hele grote groep van de box zal aanwezig zijn om je aan te moedigen. Vorig jaar deden er 120 mensen van de box mee. Jij dit jaar ook? We willen namelijk meerrrrr…

Schrijf je via de App…