Welkom toekomstige CrossFitter,

De eerste stap naar een fittere jij is gezet. Je bent bij ons terecht gekomen via Facebook voor het 8-weken pakket twv €350,- voor €190,-

Wat houdt dit 8-weken pakket in:

  • 1 week gratis proefweek van 27-10 t/m 03-11.
  • 8 weken onbeperkt CrossFit bij Mobilis Amstel CrossFit twv €210,00 *
  • 4 OnRamp lessen twv €65,00
  • Nutrition clinic op vrijdag 3 november 19:00 uur, The Zone twv €75,00| Om maximale sportprestaties te realiseren en een gezonder lichaam te ontwikkelen.

Wat moet je hier voor doen?
Meld je aan via deze link en selecteer bij “bekend via”:
8 weken pakket (dit is belangrijk!)

En dan?
Vervolgens gaat je gratis proefweek in per 27-10 en schrijven wij je automatisch in voor de Nutrition clinic op 03-11 om 19:00 uur. Via je account dat je hebt aangemaakt kun je jezelf aanmelden voor de lessen naar keuze in de gratis proefweek.

Indien je na de proefweek & Nutrition clinic enthousiast bent geworden, kun je ter plekke meteen je 8-weken pakket afsluiten en beginnen!

Je moet er wat voor over hebben om een gezondere versie van jezelf te realiseren. Wij kunnen jou daarbij helpen zoals we dat al met velen anderen hebben gedaan. Zoals iedereen weet is een combinatie van de juiste eetgewoontes en sporten (CrossFit) belangrijk en wij gaan je daar dus bij helpen.

“You can not outtrain a bad diet”

Met het OnRamp programma gaan wij jou, in 4 afzonderlijke lessen, de basis oefeningen van CrossFit aanleren zodat jij op een zo efficient, effectief en veilig mogelijke manier CrossFit kan beoefenen.

Met het 8-weken pakket zit je nergens aan vast. Maw na deze 8 weken beslis je zelf of je verder wilt of niet. Tijdens de 8 weken kun je naast het deelnemen aan de OnRamp lessen ook meedoen met de reguliere lessen om je fitheid te verbeteren. Wij zijn er van overtuigd dat jij na 8 weken hebt gezien dat wij de juiste instrumenten in huis hebben om jou fitter te krijgen. Op een verantwoorde manier trainen en de juiste manier van eten.

Tijdens de Nutrition clinic leggen wij uit hoe je qua voeding een balans kan realiseren zodat jij weet hoeveel en wat je moet eten om jouw doelen te behalen. Tevens krijg je informatie mee waarmee je kan werken om zoveel mogelijk rendement uit je 8-weken te halen.

Tijdens deze 8-weken is email verkeer mogelijk voor allerlei vragen maar je kan ook de coaches aanspreken als je bij Mobilis bent. Oftewel, je staat er niet alleen voor.

Waarom bieden wij dit aan?

Wij hebben gezien dat deze manier van leven heel erg efficiënt en effectief is. Maar natuurlijk weten wij ook dat het lastig is om naast een baan/studie en een druk sociaal leven de tijd te vinden om te sporten en gezonde verantwoorde maaltijden (voor) te bereiden.
En dat dit niet altijd lukt.. Wij weten dat het lastig is om dingen 100% goed te doen. Maar we weten ook dat als je dit voor 70% weet te volgen jij alsnog steeds resultaat zal behalen.

Wij hebben er zin in.

#jammergenoegkomthetnietaanwaaien

 

Vragen? Mail naar info@mobiliscrossfit.nl

*Prijs aanbieding alleen geldig voor locatie Mobilis CrossFit Amstel