Als je weleens je Kids meeneemt naar Amstel…
Dan vinden we dat helemaal prima. En hierbij gaan wij de ouders vragen om meer verantwoordelijkheid te nemen ook terwijl je traint. Laten we zorgen voor veilige situaties voor iedereen. We hebben de zithoek/keukenruimte en de kidshoek waar de kids veilig kunnen spelen/chillen. TOP!

We kunnen het helaas niet meer oké vinden als kinderen door de hele ruimte aan het rennen zijn met Gamma karren e.d. terwijl anderen aan het trainen zijn. Ook de cardio toestellen zijn geen klimrekken en ook slingerende touwen kunnen tegen gezichten aan komen en daar wordt niemand knapper van.

Laten we dit afspreken… Komt jouw dreumes hier tijd vertoeven wanneer jij traint, dan spenderen ze deze tijd in de zithoek/keukenruimte en/of de kidshoek. En jij als ouder kan vooraan een plekje pakken om alles in de gaten te houden.

Laten we ervoor zorgen dat ze niet zonder toestemming (van de coach) voorbij de wasmanden komen.

Komt jouw dreumes hier voor een CrossFit Kids les op de zondag laat ze dan wachten in de zithoek/keukenruimte en/of de kidshoek totdat de coach ze komt halen of toestemming geeft om te komen. Als de kids klaar zijn met hun les laten we er dan voor zorgen dat ze weer naar de genoemde plekken gaan. Laten we dit ten alle tijden in de gaten houden voor iedereen z’n veiligheid, vooral op zondag.