Op 1 januari 2012 opende Mobilis CrossFit haar deuren in Amsterdam. Mobilis CrossFit is ontstaan vanuit het enthousiasme voor CrossFit van enkele Mobilis Fitness trainers. Om meer variatie en plezier in de ‘reguliere’ fitness te krijgen, hebben zij zich de afgelopen twee jaar steeds meer verdiept in de filosofie en methodiek van CrossFit. Hun enthousiasme heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van Mobilis CrossFit.  

De faciliteiten van Mobilis CrossFit zijn gevestigd binnen Mobilis Fitness. Twee verschillende disciplines. Mobilis Fitness beschikt over de reguliere fitnesstoestellen, cardio toestellen en een trilplaat. Mobilis CrossFit vind plaats in een ruimte die speciaal is ingericht  voor het beoefenen van CrossFit. In deze ruimte is het mogelijk om met een kleine groep de WOD’s uit te voeren. Mobilis CrossFit beschikt over halters, barbells, bumper plates, kettlebells, pull-up bars, klimtouwen, box jumps, gymnastic rings en medicine balls.

Na de training kan je jezelf opfrissen in de kleedkamers en in de juicebar kan je bijkomen van de WOD. We serveren hier onder andere Rawfood-shakes, Smoothies en cocoswater.

Mocht je vragen hebben in verband met een fysieke klacht of een (dreigende) blessure, dan staan de fysiotherapeuten van Mobilis Fysiotherapie voor je klaar. Leden van Mobilis CrossFit kunnen altijd vrijblijvend om een advies vragen.