Over Mobilis & CrossFit

Mobilis CrossFit is een trots lid van de 'Mobilis-familie' in Amsterdam Buitenveldert. Naast het in 2006 opgerichte Mobilis Fysio en Mobilis Fitness werd daar op 1 januari 2012 Mobilis CrossFit aan toegevoegd. We begonnen daar met een kleine ‘community’, maar na een tijdje hadden we meer ruimte nodig. In augustus 2016 vonden we een hele mooie locatie in het Amstelkwartier en opende we daar ons tweede filiaal.


locaties>>

Wat is Crossfit en voor wie?

CrossFit is een kracht- en conditioneel trainingsprogramma. De filosofie van CrossFit is: het doen van functionele bewegingen die constant gevarieerd uitgevoerd worden, met hoge intensiteit. CrossFit is zo ontwikkeld dat het perfect te schalen is naar elk gewenst niveau, onafhankelijk van je getraind- of ongetraindheid. Bij CrossFit traint iedereen dezelfde technieken en bewegingen. De uitvoering, weerstand en intensiteit van trainen wordt individueel aangepast. Een betere power, kracht, conditie & uithoudingsvermogen, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, beweeglijkheid, balans en nauwkeurigheid zijn even belangrijk voor de beste atleten als voor huisvaders, –moeders, oma’s en opa’s.

Methodes die een optimale prikkel creëren voor onze atleten, geven jou dezelfde optimale prikkel. Uiteraard kunnen ongetrainde personen in vergelijking met een atleet niet met eenzelfde weerstand kniebuigingen (Squat) maken, maar beide personen moeten wel degelijk kunnen squaten. Sterker nog; squaten is een essentiële beweging uit het dagelijks leven.

ONZE MISSIE

Het is onze missie om op een no-nonsense en plezierige manier zoveel mogelijk mensen fit en daardoor gezond te krijgen middels groepslessen. Wij geloven dat CrossFit, fitness voor iedereen is, voor elke niveau en elke leeftijd, mits het aangepast wordt op je eigen niveau!

Onze coaches
Wat wij coaches doen bij MCF is mensen opleiden in hun fysieke beweging, oftewel sport/fitness. En daarmee hun gezondheid verbeteren. Dit doen wij met hoogwaardig kwaliteit coaching en dat is te zien aan het niveau van de coaches. Uiteindelijk willen wij ervoor zorgen dat mensen hier komen voor het leukste uurtje v/d dag en zwetend en lachend weer naar huis gaan.
 
ONS LESSENAANBOD

 Naast reguliere CrossFit bieden wij ook CrossFit Lite (voor de startende CrossFitter), CrossFit Kids en CrossFit Senior aan. Wij bieden wij ook specialisatie trainingen 'CrossFit Strongman', 'CrossFit Olympic Weightlifting' en 'CrossFit strenght aan. 

STARTEN MET CROSSFIT

Wil je starten met CrossFit bij Mobilis CrossFit dan kun je eerst de Gratis Proefweek volgen. Heb je de proefweek afgemaakt en ben je enthousiast geworden? De volgende stap is dan de Start-up maand. In deze maand leer je de basis bewegingen van CrossFit op een rustig tempo, in combinatie met een workout, in de CrossFit Lite lessen. In deze maand kun je zoveel CrossFit Lite trainingen volgen als je wilt. Na de Start-up maand heb je 2 mogelijkheden: Je gaat door met de CrossFit Lite lessen middels een CrossFit Lite abonnement. Je gaat door met de reguliere lessen middel een CrossFit abonnement naar keuze.


ImageImage

Wil jij je aanmelden voor de gratis proefweek, dan kan dat hier.
Je ontvangt automatisch inloggevens waar jij je voortaan mee kan inschrijven voor een WOD.

NOG VRAGEN?

Mail dan naar info@mobiliscrossfit.nl. Doorgaans beantwoorden we die nog dezelfde werkdag!