Powermama® Programma van Core Academy.
Trainen tijdens en na de zwangerschap


Het 8-weekse PowerMama® Programma van Core Academy is een volledig uitgewerkt trainingsprogramma voor vrouwen die zwanger zijn of terug komen na de bevalling.

Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van de grote spiergroepen en specifieke spiergroepen als de bekkenbodem. Dit alles door middel van functionele bewegingen. Na afloop van het PowerMama® Programma zijn de zwangere dames sterk en fit voor de bevallen en hebben nieuwe moeders een goede basis opgebouwd en zijn gewend aan het sporten met hun ‘nieuwe’ lijf. Deelnemers weten waar ze op moeten letten tijdens het trainen. Ze hebben een goede ademhaling en bewegingspatroon, tijdens de training en in het dagelijks leven. Het PowerMama® Programma is voor zwangere vrouwen, vrouwen die recent zijn bevallen of nog zwangerschapsgerelateerde klachten hebben zoals incontinentie, bekkenklachten of bijvoorbeeld een diastase.

De lessen worden gegeven in de CrossFit box van Mobilis en volledig verzorgt door de coaches van Core Academy, wil je graag deelnemen? Stuur dan een e-mail naar Josine.